Fakturaprogram hvor du kan sende faktura / regninger fra nett
        


Logg inn
E-post:   Passord:  
Bli kunde | Glemt passord

Hvordan fungerer det?

Den enkleste måten å forklare det på er å illustrere med et bilde.Du gjør jobben som du pleier å gjøre. Når jobben er gjort, logger du inn på fakturer.no og sender en faktura. Vi sørger for at den kommer til mottakeren, og du velger om vi skal sende den på e-post for deg - eller i vanlig post. Kunden betaler fakturaen direkte til din bankkonto. Enklere blir det ikke!

Les også mer under Hjelp

Usikker på om dette er noe for deg?
Det skjønner vi! Derfor har vi laget en demo-konto, hvor du kan prøve hele systemet før du går "live" med egne fakturaer.

Kjør demo!
Brukernavn: demo     Passord: demo


Ofte stilte spørsmål
Hva er fakturer.no?
Kall det gjerne et fakturaprogram, selv om vi er på Internett. Eller, en nettside du kan sende fakturaer fra, om du vil. Det bestemmer du selv. På fagspråket driver vi med faktura- og reskontroservice. Det vil si at vi sender ut fakturaen for deg, og holder sammen med deg oversikt over hvilke kunder som skylder deg penger.

What's in it for me?
Du drar fordel av fakturer.no i form av at oversikten over utestående fordringer blir bedre og mer tilgjengelig. Du kan logge på når som helst og fra hvilken PC som helst (med Internettilgang), for å kunne sende faktura eller se om det er på tide å purre på en kunde. Ved å bruke fakturer.no holder du deg også innenfor norsk lovverk; du visste kanskje ikke at det er forbudt å sende faktura i Word og Excel?
Forresten, når du leser dette har vi sendt ut fakturaer pålydende 632.121.222,48 kr for våre kunder.

Hva koster det?
Vi tar kun betalt for bruk. Det vil si at det ikke koster deg noe hvis du ikke bruker systemet. Prisen avhenger av om du ønsker at vi sender fakturaen pr post eller e-post, så sjekk ut prislisten. (PS: Du kan legge til et fakturagebyr til dine kunder, så blir programmet i praksis gratis!)

Passer det for meg?
Hvis du har behov for å sende ut regninger, så er svaret ja. Er du fotograf, designer, håndtverker, utleier, webutvikler, regnskapfører, kasserer for et idrettslag, konsulent eller på annen måte næringsdrivende, tror vi at du vil få en bedre hverdag ved å bruke oss.

Kan fakturer.no sende automatiske fakturaer hver måned?
Ja, selvfølgelig! Hvis du for eksempel skal sende faktura på husleie, så kan du sette opp fakturaen én gang - så sørger vi for at ny sendes ut hver måned, like punktlig som kemneren selv.

Kan ha min egen logo på fakturaen?
Ja, det kan du.

Kan jeg slippe logoen deres på fakturaen min?
Ja, det kan du. Men det koster ekstra. Se i prislisten.

Får jeg rapporter til regnskap?
Ja, det får du. Du kan skrive ut månedlige og årlige rapporter. På den måten kan du spare tid brukt hos regnskapsføreren din også.

Kan jeg bruke fakturer.no på Mac?
Ja - programmet trenger kun en nettleser og Internettilgang for å fungere. Vi anbefaler at du bruker de nyeste versjonene av nettleserne.

Copyright © 2024 Fredrik Singstad