Fakturaprogram hvor du kan sende faktura / regninger fra nett
        


Logg inn
E-post:   Passord:  
Bli kunde | Glemt passord

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hvorfor bør jeg bruke fakturer.no?
Godt spørsmål.

Dette er grunnene vi mener veier mest:

 • Tid spart = penger spart
  Mange bruker lang tid på å skrive faktura, printe og sende. Ikke minst å kjøpe fakturaark, konvolutter og frimerker. Mange er også avhengige av at regnskapsfører plotter inn fakturagrunnlaget som du må lage (dobbeltarbeid!). Dette slipper du, og du kan heller bruke din dyrebare tid på å kose deg med det du liker best.

 • Oversikt = suksess
  Har du ikke kontroll på hvem som skylder deg penger, er det naturlig nok vanskeligere å få inn pengene. Fakturer.no hjelper deg å holde oversikten.

 • Korrekt i forhold til lovgivning = trygghet og tillit
  Fakturer.no sørger for at dine fakturaer produseres i henhold til gjeldende norsk lovgivning. Det er en trygghet for både deg og dine kunder, samtidig som det gir et signal til dine kunder om at du opererer på en ordentlig måte.

 • Fakturer.no virker "overalt"
  Jobber du på mac? No problem. Reiser du mye? Kos deg på tur! Du trenger bare en nettleser og internettilgang for å bruke fakturer.no. Med fakturer.no kan du sende en faktura fra Maldivene hvis du ønsker det, og vi putter den i postkassen i Norge for deg.

 • Du betaler kun for bruk
  Abonnementer som du ikke bruker er kjedelige å betale. Hos oss betaler du kun for de månedene du har brukt programmet. Det er lett å forholde seg til, det.


Copyright © 2024 Fredrik Singstad