Fakturaprogram hvor du kan sende faktura / regninger fra nett
        


Logg inn
E-post:   Passord:  
Bli kunde | Glemt passord

FAQ - Ofte stilte spørsmål

Hva betyr de avanserte innstillingene under faktura?
De avanserte innstillingene er fakturaalternativer som man stort sett ikke trenger å benytte dersom man sender en enkel faktura. Dog gjemmer det seg noen nyttige funksjoner under denne linken.

Del opp
Denne funksjonen deler ganske enkelt opp ordren i flere deler. Er det avtalt betaling av 50 % nå og 50 % om to måneder, kan du ganske enkelt velge dette alternativet og fylle inn at fakturaen skal deles opp i 2 deler og sendes med 2 måneders mellomrom. På denne måten slipper du å tenke på at du må fakturere de siste 50 prosentene - alt går av seg selv!

Avtale/Regelmessighet
Har du en avtale om at en kunde skal betale samme sum i en viss tid, så kan du velge dette alternativet. Det kan f.eks. være husleie, kontigent eller et abonnement. Siste utsendelsesdato kan du sette dersom avtalen opphører på et bestemt tidspunkt. Hvis du skal sende lik faktura hver måned i ett år, så setter du siste utsendelsesdato til ett år etter fakturadato. Dersom dette feltet står blankt, sendes det ut fakturaer helt til du velger å stoppe utsendingen under "Vis avtalefakturaer".

Ordredato
Datoen som du fikk bestillingen. Settes som standard til dagens dato.

Leveringsdato
Datoen hvor du leverte produktet/tjenesten. Settes som standard til dagens dato.

Legg ved angrerettsskjema
Dersom du selger til privatpersoner utenfor fast utsalgssted (f.eks. telefonsalg), så krever loven at du sender et angrerettsskjema til kunden. Ved å huke av dette alternativet, blir det lagt ved et ferdigutfylt angrerettsskjema i utsendelsen.

Valuta
Her kan du velge hvilken valuta som skal fremkomme på fakturaen. Summen du har fylt inn i ordrelinjene tilsvarer valgt faktura, og regnes om til NOK av systemet. Er f.eks. ordresummen på 1000, og du velger amerikanske dollar (USD) betyr det påføres $1000 USD på fakturaen. Dette regnes så om til ca 6000 kr som vil stå som ordresum i systemet. Kursen er basert på gjennomsnittlig dagskurs fra den europeiske sentralbanken, som oppdaterer tallene sine hver dag kl 15:00.

Copyright © 2023 Fredrik Singstad